Toimitusehdot


Maksutavat

Käytössämme on turvallinen ja luotettava Checkoutin maksupalvelu, joten voit maksaa ostoksesi heti käyttäen oman pankkisi verkkopankkia tai luottokorttia.

Halutessasi voit myös maksaa ostoksesi ennakkomaksuna. Valitse kassalla ennakkomaksu, saat sähköpostitse tilausvahvistuksen ja erillisellä viestillä maksutiedot. Tarkista myös roskapostikansio, jos laskua ei kuulu! Tuotteet lähetetään Sinulle, kun maksu näkyy tilillämme.

Huom. Ennakkolaskun maksamatta jättäminen ei ole kaupan peruminen! Jos tuletkin katumapäälle, ole ystävällinen ja laita tästä viesti info@gemelli.fi, kiitos. Perumispäätöstä ei tarvitse perustella.


Lue lisää maksuehdoista:

 https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot 


Toimitustavat

Toimitamme lähetykset Postin Economy kirjeenä tai asiakkaan halutessa maksullisena Posti Priority kirjeenä. Tuotteet lähetetään normaalisti kahden vuorokauden kuluessa tilauksesta. Economy kirjeet tulevat perille pääsääntöisesti  4. arkipäivänä postittamisesta. Maksullinen Posti Priority kirjelähetys on perillä 2. arkipäivänä postittamisesta. Kirjepostin kulkua ei voi seurata.

Lisätty uusi toimitustapa: Matkahuollon lähipaketti, jonka valitessasi saat lähetyksen seurantakoodin. Toimituksen hinta on 3.90 €/lähetys alle 50 € tilauksissa,  kaikki yli 50 € tilaukset toimitamme Matkahuollon lähipakettina ilman toimituskuluja.

Jos haluat paketin toimituksen Matkahuollon sijaan Postin kautta, sekin onnistuu. Valitse tilauksen yhteydessä toimitustavaksi Matkahuolto, ja lähetä viesti osoitteeseen info@gemelli.fi , viestiin maininta, että haluat paketin Postiin sekä tiedot valitsemastasi Postin noutopisteestä. Toimituksen hinta on sama 3.90 € / lähetys, yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja.Toimituskulut

Tarjoamme Sinulle ilmaisen toimituksen ilman ostorajaa. Ilmainen toimitus koskee tilauksia Postin Economy kirjelähetyksinä. Halutessasi voit valita nopeamman, maksullisen Postin Priority kirjelähetyksen kiinteään hintaan 2.50 € (sis. alv.). Matkahuollon lähipaketin toimituskulut ovat 3.90 € /lähetys. 


Toimitusaika

Tilaukset pakataan pääsääntöisesti tilauspäivänä ja toimitetaan postiin viimeistään seuraavana päivänä. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Vuoden 2020 tilanne: Pyrimme kaikin tavoin välttämään koronavirustartuntaa. Postin lähetyspisteemme sijaitsee vilkkaan tavaratalon yhteydessä. Tämän vuoksi yritämme harventaa käyntejä/viikko Postissa, eli keräämme parin päivän tilaukset samaan lähetyskertaan. Tämä saattaa pidentää toimitusta 1-2 päivää. Kiitämme kärsivällisyydestäsi poikkeuksellisena aikana.


Myyntialue

Verkkokauppamme myyntialue on koko Suomi (poislukien Ahvenanmaa).


Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen saapumisesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@gemelli.fi. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä lähetyksen saavuttua tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@gemelli.fi

- Tällä hetkellä meihin ei valitettavasti saa yhteyttä puhelimitse.


Riitatapaukset

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).